Winkels en bedrijven

Voor supermarkten, vers-winkels, bakkers en restaurants is het mogelijk rechtstreeks verschillende aardbei producten bij ons te kopen, bestellen of inkopen zoals:

  • verse aardbeien
  • aardbeien plantjes
  • aardbeienjam

 

Wij zullen zorgen voor de beste kwaliteit, daarom leveren wij de producten vers, gekoeld en hanteren we dagprijzen.
Ook stellen wij cadeau- en kerstpakketten en fruitmandjes samen met streekproducten.

De aardbeienmeisjes

De Aardbeienmeisjes zijn hét gezicht van het Aardbeienhof, zij komen langs met een verkoopwagen en een heleboel aardbeien. Daarnaast verkopen zij onze lekkerste aardbeienspecialiteiten zoals: verse aardbeien met slagroom, aardbeien-wafels en aardbeien-pannenkoeken. U kunt ze verwachten op jaarmarkten, braderieën, koningsmarkten, streekproduct festiviteiten, en natuurlijk in de winkels waar onze aardbeien verkocht worden. Naast al deze taken zullen zij ook het Aardbeienhof promoten.

1e en 2e klasse aardbeien

1e klas aardbeien zijn de pareltjes van het Aardbeienhof. We garanderen daarom de beste kwaliteit!
De aardbeien worden zorgvuldig geselecteerd en 'gelegd'. Er wordt zorgvuldig mee om gegaan om u alleen het allerbeste te geven. Deze aardbeien zijn te vergelijken met prestige of topline.

2e klas aardbeien ondergaan een normale aardbeiensortering, waardoor ze wat in grootte kunnen verschillen. Ze worden vers van het land geplukt en door de korte aanvoerlijn ook ontzettend vers in uw bakje te vinden. Door de normale sortering en het grootte verschil zijn deze aardbeien net ietje goedkoper.

Streekproducten vers van het land

asperges

Wij leveren ook verse streekproducten van het seizoen. Denkt u bijvoobeeld maar eens aan de overheerlijke asperges van het zwarte zand.

Aflever-schema

Ons vaste afleverschema is op maandag, woensdag en vrijdag. Natuurlijk willen wij de hoogste kwaliteit garanderen, daarom wordt alles gekoeld geleverd. Om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we uw bestelling graag voor 09:00 uur s'ochtends binnen. Dan kunnen we een tijdige levering garanderen.

Mocht het zo zijn dat u zonder aardbeien komt te zitten, wilt u graag eerder uw bestelling ontvangen, of heeft u meer nodig dan voorzien? Bel of mail ons dan, wij proberen u in alle gevallen te helpen.

Voor meer informatie:

John van Rooij
Koksedijk 1
5421 ZB Gemert
0653751180